ricohserbia.com mi smo tu
Logo Copy House  
   

Fotokopir Aparati

Fotokopir Aparati

Kolor i crno - beli fotokopir aparati, štampači i faks uređaji za mrežnu i samostalnu štampu, visokog kvaliteta, odličnih performansi, ekonomične produktivnosti i još boljih pristupačnih cena.
Pogledajte našu ponudu i postanite i Vi deo velike Ricoh porodice....

Izaberite Tip aparata
 • Crno-beli Aparati

  Crno-beli Aparati


  Predstavljamo Vam Ricoh porodicu crno-belih uređaja, zasnovanu pre svega na modelima Aficio multifunkcijskih mašina za mrežnu i samostalnu štampu i rešenjima za upravljanje dokumentima. Za sve namene, počevši od male kancelarije pa sve do velikih produkcijskih mašina namenjenih komercijalnoj upotrebi, postoji odgovarajući Aficio model u našoj ponudi koji bi odgovorio svim vašim specifičnim zahtevima i  izazovima.

 • Kolor Aparati

  Kolor Aparati


  Dokumenti u boji dodaju veliku dozu ozbiljnosti u poslu. Za sve namene, počevši od male kancelarije pa sve do velikih produkcijskih mašina namenjenih komercijalnoj upotrebi, Ricoh Aficio multifunkcijski kolor sistemi nude besprekorno čiste i pregledne otiske i kopije, sa kojima ćete uvek biti korak ispred konkurencije.

 • Štampači

  Štampači


  Nudimo Vam kompletnu liniju mrežnih i samostalnih štampača, kako crno-belih tako i štampača u boji. Namenjeni pre svega manjim i srednjim preduzećima i kancelarijama, Ricoh štampači mogu znatno doprineti povećanju obima i produktivnosti posla koji obavljate.