ricohserbia.com  mi smo tu
Logo Copy House  
   

Nova verzija sajta

 Drago nam je sto mozemo da Vam predstavimo redizajniranu verziju sajta. Nova verzija je stilizovano i softwer-ski osvežena. Sajt je neznatno pretrpeo sitne kozmetičke promene. Najveće promene desile su se "ispod haube" gde su potpuno renovirane i tehnički "potkovanije" stranice o aparatima, tonerima i rezervnim delovima.       

Svi sadržaji sa stare verzije su zadržani ali su dodate i nove opcije poput uzajamnog poređenja dva ili više aparata, opcije za zakazivanje servisa kao i online praćenje statusa vaših uredjaja koji su u servisu. Tu je opcija vesti, koja ce vas redovno obaveštavati o planovima i kretanjima Ricoh servisa u zemlji, tako da možete na vreme zakazati pregled ili servis vašeg aparata.

Sam proces narucivanja robe, potrošnog materijala i rezervnih delova u mnogome je olakšan prelaskom na noviji sistem, koji je stilski bogatiji i više korisnički orijentisaniji.

Svi Vaši nalozi koje ste registrovali važiće i na novoj verziji sajta. Ukoliko imate poteškoća prilikom logovanja na sistem, molimo Vas da nam se obratite na email marko@ricohserbia.com.

 

S' poštovanjem

Copy House