ricohserbia.com  mi smo tu
Logo Copy House  
   

Ricoh Aficio MP 6001 - Novi model u ponudi

Ricoh Aficio MP 6001 - Novi model u ponudi

Odnedavno smo u svoju bogatu paletu Ricoh Multifunkicionalnih sistema uvrstili još jedan uređaj više klase. Reč je o uređaju Aficio MP 6001, naslednika veoma cenjenog i popularnog modela Aficio MP 6000.

Ricoh Aficio MP 6001 profesionalni multifunkcijski uređaj sa brzinom od 60 otisaka u minuti, sa mogućnosću fotokopiranja, štampanja, skeniranja,  i slanje faksa ( opciono ). Ciljna grupa ovog robusnog sistema su radne grupe sa velikim obim posla odn.  manje štamparije i fotokopirnice, kao i kompanije koje imaju veliki obim kopiranja i štampe ( do 500,000 otisaka mesečno ).

 Produktivnost je obeležje modela MP 6001 . Štampa rezolucije od čak 1200 x 1200 dpi garantuje besprekorno čiste i pregledne otiske uz veoma kratko zagrevanje i puštanja u rad aparata. Sa maksimalnim ulaznim kapacitetom papira od 8.300 listova , štampanje i kopiranje može se odvijati bez prekida. Dupleks jedinica dolazi kao standardna opcija na ovom modelu. Po tom pitanju MP 6001 će skenirati dvostrane originale u jednom prolazu papira . Kolor dokumenti se skeniraju brzinom od 55 slika u minuti a crno-beli brzinom od čak 80 slika u minuti. Ova produktivnost je potpomognuta činjenicom da ADF ( automatic document feeder ) može da obradi do 250 listova ( 69 g / m²) odjednom. Uređaj podržava razne vrste papira i debljine od 52 - 216 g/m, do A3 formata.

 Po dugogodišnjoj tradiciji, sve Ricoh uređaje odlikuje pristupačnost i jednostavnost., tako da i ovaj model nije izuzetak. Model Aficio MP 6001 je veoma jednostavan za upotrebu . Njegov veliki LCD ekran na dodir u boji čini podešavanje  i rešavanje problema na krajnje jednostavan način . Za lako i efikasno distribuiranje dokumenata , uređaj nudi skeniranje u e-poštu , SMB ili FTP fasciklu. Omogućena je i laka zamena tonera, gde možete preko LCD ekrana pratiti jednostavne korake koji će vas voditi kroz sam proces zamene.

Impresionirajte Vaše poslovne partnere: ponudite im najveci mogući kvalitet otiska na tržištu. Sa rezolucijom od impresivnih 1200 x 1200 dpi, garantovano dobijate besprekorno čiste otiske i kopije u bilo kom trenutku.

› Detaljnije o uređaju