ricohserbia.com mi smo tu
Logo Copy House  
   

Prodaja

Naša firma se već dugi niz godina uspešno bavi uvozom i prodajom fotokopir aparata renomiranih proizvođača (RICOH i NASHUATEC). U našoj ponudi možete naći aparat koji će zadovoljiti konkretne potrebe Vaše firme za poslove koje obavljate. Bilo da se radi o novom ili repariranom aparatu, potrošnim delovima za njih ili materijalu koji trošite pri fotokopiranju možete nam se obratiti, a mi ćemo Vam izaći u susret brzom nabavkom, isporukom i najpovoljnijim cenama.

Naručivanje robe možete obaviti direktno online ukoliko ste registrovani korisnik u našem sistemu. Registracija je brza i laka, i svako može postati naš korisnik, ukoliko popuni formular za pristupanje sistemu na ovoj adresi.

Za sve bliže informacije možete se obratiti na tel. 018/512 - 411 ili na e-mail: office@ricohserbia.com

 • Fotokopir aparati

  Fotokopir aparati


  Kolor i crno - beli fotokopir aparati, štampači i faks uređaji za mrežnu i samostalnu štampu, visokog kvaliteta, odličnih performansi, ekonomične produktivnosti i još boljih pristupačnih cena.           

 • Toner i Rezervni Delovi

  Toner i Rezervni Delovi za sve vrste aparate


  Veliki izbor rezervnih delova, kao i tonera i ketridza za sve tipove i vrste crno-belih i color fotokopir aparata i štampača,  renomiranih proizvođača Ricoh, Integral, HP, Elfotec, Canon...           

 • Potrosni materijal

  Potrošni Materijal


  Fotokopirni Papir A4 i A3, papir u boji različitih debljina i veličina, rolne za planer i ploter formata od A3 - A0, folije i kartoni za koričenje, spirale, plastifikacija, termo i samolepljive folije...           

 • Masinice za koricenje

  Mašine za spiralno povezivanje


  Mašinice za spiralno povezivanje, koričenje i bušenje dokumenata...