Radnja za promet robe na veliko i malo, fotokopiranje, knjigovezačke radove i servisiranje fotokopirnih aparata “COPY HOUSE” je već 30 godina prisutna na ovim prostorima.

Imamo četiri poslovna objekta u gradu, dvadeset dvoje zaposlenih mladih ljudi koji svojim profesionalnim odnosom prema radnim zadacima, brzinom i efikasnošću, a najviše kvalitetom i najnižim cenama doprinosi tome da firma dostigne najviši nivo poslovanja o čemu svedoči veliki broj korisnika naših usluga među kojima su i SUP NIŠ, ZAVOD ZA URBANIZAM, REPUBLIČKI GEODETSKI ZAVOD, SKUPŠTINA OPŠTINE NIŠ, DUVANSKA INDUSTRIJA U NIŠU… i još veći broj firmi, osnovnih, srednjih škola i fakulteta.

Naša firma se dugi niz godina uspešno bavi: uvozom, prodajom i rentiranjem fotokopir aparata renomiranih proizvođača (RICOH i NASHUATEC).

U našoj ponudi možete naći aparat koji će zadovoljiti konkretne potrebe Vaše firme za poslove koje obavljate. Bilo da se radi o novom ili repariranom aparatu, potrošnim delovima za njih ili materijalu koji trošite pri fotokopiranju možete nam se obratiti, a mi ćemo Vam izaći u susret brzom nabavkom, isporukom i najpovoljnijim cenama. Naručivanje robe možete obaviti direktno online ukoliko ste registrovani korisnik u našem sistemu.

Za sve bliže informacije možete se obratiti na tel. 018/512-411 I 018/512-422 ili na e-mail: office@ricohserbia.com

Dugogodišnja saradnja sa pomenutim institucijama i velikim brojem pojedinaca nama su garant naše dobre usluge i motiv da u poslovanju budemo još uspešniji…

MI SMO TU ZBOG VAS!!! DOĐITE I UVERITE SE…

Komercijala Lole Ribara 11

Fotokopirnica Nade Tomić 25

Fotokopirnica Nade Tomić 25 (2)
Fotokopirnica Nade Tomić 25 s
previous arrow
next arrow

Fotokopirnica Ćirila i Metodija 3

Fotokopirnica Ćirila i Metodija 3
Fotokopirnica Ćirila i Metodija 3 s
previous arrow
next arrow

Fotokopirnica Dušanov bazar, II sprat lokal 214

Fotokopirnica Bulevar Dr. Zorana Đinđića 52