Servis fotokopirnih aparata

Većina savremenih fotokopir aparata i štampača zahteva posebnu brigu i redovno servisiranje, kao i održavanje kako bi ostali u optimalnom stanju i pružili maksimum koji se od njih i očekuje. Svim našim klijentima nudimo servisni paket koji obuhvata sve rezervne delove, potrošni materijal i redovno servisiranje i održavanje svojih uređaja. Da bi fotokopir bio operativan potrebno ga je redovno održavati.

Za svaki model aparata predviđeno je da se posle izvesnog broja otisaka odradi redovan servis, koji je kataloški propisan. Redovan servis obuhvata čišćenje aparata, sređivanje i proveru njegovih vitalnih delova. Po potrebi se zamenjuju delovi za koje je i sam proizvođač propisao na koliko hiljada kopija se menjaju, odnosno koliki je njihov životni vek. Naš servis je snabdeven rezervnim delovima za sve modele aparata čime je osiguran kvalitetan i pouzdan rad aparata. U slučaju kvarova koji se ne mogu otkloniti na licu mesta aparat je potrebno odneti u servis.

Posle velikog broja kopija koji ne može biti fiksno određen fotokopir aparat dođe u stanje kada mu je potreban veoma detaljan pregled što se odlučuje praćenjem stanja pri redovnom održavanju. Tada je potrebno doneti aparat u servis zbog generalnog servisiranja. Posle sklapanja aparat je podvrgnut detaljnoj proveri funkcionalnosti. Bez obzira da li ste Vaš RICOH aparat kupili kod nas ili na nekom drugom mestu, omogućićemo Vam nabavku originalnih delova i odgovarajuću tehničku podršku. Servis obuhvata dolazak, servis, zamenu neophodnih delova i konsultaciju servisera sa strankom, kao i pružanje svih neophodnih informacija vezanih za Vaš fotokopir aparat.

Trideset godina održavanja i servisiranja RICOH, NASHUATEC, GESTETNER i INFOTEC aparata, brza i povoljna usluga, čine nas Vašim najboljim izborom poslovnog partnera. Pridružite se hiljadama zadovoljnih mušterija i otkrijte zašto smo najbolji!

Sve informacije o vremenu dolaska i zakazivanja servisa, možete dobiti na telefone: 018/512-411; 018/512-422